De zekerheid van BOVAG-garantie

Een auto kopen of laten repareren bij een BOVAG-autobedrijf betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast krijgt u de zekerheid van BOVAG Garantie. Wat houdt die garantie precies in en wat zijn de voorwaarden? En wat kunt u doen als er onduidelijkheden tussen u en het autobedrijf ontstaan?

 

Garantie bij het kopen van een tweedehands auto

Als u een gebruikte auto koopt bij een BOVAG-autobedrijf, heeft u recht op minimaal zes maanden garantie. Daar zijn wel voorwaarden aan verbonden:

  • Ofwel de tweedehands gekochte auto heeft minimaal € 4.500,- gekost.
  • Ofwel de aankoopwaarde van de tweedehands auto is minder dan € 4.500,- maar is hoger dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto.

 

U heeft geen recht op garantie als u bij de aankoop schriftelijk heeft afgezien van garantie.

 

BOVAG Garantie houdt in dat uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren. Dat geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat u de auto kocht, plus gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden.

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk op de website van BOVAG.

 

 

banner-occasion.jpg

banner-hybrid.jpg

contact-occasions.jpg

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.